Dünya güzeli geline Trakya düğünü

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’da kıydıkları nikah ile hayatlarını birleştiren Azra Akın ve Atakan Koru çiftçi, Edirne’nin Keşan ilçesinde düzenledikleri kır düğünüyle evlendi.

banner279
27 Ağustos 2017 Pazar 08:59

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’da kıydıkları nikah ile hayatlarını birleştiren Azra Akın ve Atakan Koru çiftçi, Edirne’nin Keşan ilçesinde düzenledikleri kır düğünüyle evlendi.

2002 Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Atakan Koru ile 24 Ağustos’ta Tekirdağ’da kıyılan nikahın ardından Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Bahçeköy’de Trakya’ya özgü kır düğünü ile evlendi.

Sanat Camiasından katılım yok

Koru ve Akın çiftinin yakınlarının davetli olduğu düğüne, sanat camiasından ise katılım olmadı. Ünlü Modacı Cemil İpekçi’nin de katıldığı düğünde, genellikle Atakan Koru’nun ailesi ve davetlilerinin olduğu gözlendi.

GELİNLİK CEMİL İPEKÇİ’DEN

Ünlü Modacı Cemil İpekçi tarafından tasarlanan Kardelen temalı gelinlikle düğüne gelen Azra Akın, düğün öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Azra Akın ve Atakan Koru, gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Trakya düğünü yapacağını hiç hayal etmediğini dile getiren Akın, “Oldukça heyecanlıyız. İnşallah bu akşam çok oynayacağız.” dedi.

Evlilik Teklifi, Brezilya’da

Düğün hazırlıklarının zorlu olduğunu söyleyen Atakan Koru, evlilik teklifini ise Brezilya’da ettiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Düğün hazırlıkları her zaman stresli oluyor. Aynı zamanda çok keyifli. Biz de tadına varmaya çalıştık. Evlilik teklifini yurt dışında ettim. Brezilya’da karnavalda özel bir anda oldu.” Evlilik teklifiyle alakalı konuşan Azra Akın ise, “Çok ilginç bir durum oldu. Hiç beklemediğim bir anda oldu. Bayağı bir şok geçirdim.” diye konuştu.

“BALAYINI ERTELEDİK”

Gazetecilerin “Dünya Güzeli ile evleniyorsunuz. Ne düşünüyorsunuz?” sorusuna ise Atakan Koru; “Tabii ki Azra dünya güzeli ama benim için Azra, çoğu insanın bilmediği özel anlarını biliyorum. Onlar çok değerli ve beni çok mutlu ediyor.” Diyerek cevap verdi. Balayının nerede olacağı sorusuna ise Azra Akın ve Atakan Koru çifti; “Balayını bir süreliğine erteledik. İşlerin yoğunluğu diyebiliriz. İkimiz de yoğunuz. Azra’nın bir projesi var. İnşallah rahat bir sürede balayına çıkacağız.” Dedi. Bir süre gelin odasında bekleyen çift daha sonra ise açılış dansı için sahneye çıktı. Uzun süre dans eden Azra Akın ve Atakan Koru, daha sonra ise düğüne katılan misafirlere teşekkür ederek; “Bu mutlu günümüzde burada bizimle olduğunu için çok teşekkür ediyoruz. Trakya’da sizi ağırlamak çok güzel. Biz düğünlerde çok eğleniriz. Çok eğlenin bizi mutlu edin.”

Açılış dansının ardından düğün, roman havaları ve Trakya havaları ile gecenin geç saatlerine kadar neşe içersinde devam etti. Öte yandan düğüne katılan ünlü modacı Cemil İpekçi ise Davul eşliğinde uzun süre sahnede göbek attı.

(Turgay Balcı/İHA)

Anahtar Kelimeler:
Hava DurumuMeteoroloji
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287