Ebru Gündeş, Rıza Sarraf'a boşanma davası açtı

ABD’de tutuklu bulunan Rıza Sarraf avukatı aracılıyla Ebru Gündeş’in kendisine açtığı boşanma davası hakkında yazılı açıklamada bulundu.Rıza Sarraf, avukatı aracılıyla yaptığı yazılı açıklamada; "13.09.2016 itibariyle eşim...

banner279
25 Eylül 2016 Pazar 08:25
Ebru Gündeş, Rıza Sarraf'a boşanma davası açtı
ABD’de tutuklu bulunan Rıza Sarraf avukatı aracılıyla Ebru Gündeş’in kendisine açtığı boşanma davası hakkında yazılı açıklamada bulundu.
Rıza Sarraf, avukatı aracılıyla yaptığı yazılı açıklamada; "13.09.2016 itibariyle eşim Ebru Gündeş avukatı aracılığı ile tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığı ile üzerimde baskı uygulamış ve son olarak da 23.09.2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyuna bildirim" ifadelerine yer verdi.
(İHA)

Son Güncelleme: 25.09.2016 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287