Esnaftan 4 yıldır satılmayan ürünü için ilginç yazı

İzmir’de bir esnaf, 4 yıl boyunca yaz-kış dükkanın önünde sergilediği bikininin hala satılmaması üzerine cansız mankenin üstüne ilginç bir yazı astı.İzmir’in Buca ilçesinde bijuteri ağırlıklı ürünler satan bir esnaf, 5 TL’ye...

banner279
19 Eylül 2016 Pazartesi 13:50
Esnaftan 4 yıldır satılmayan ürünü için ilginç yazı
İzmir’de bir esnaf, 4 yıl boyunca yaz-kış dükkanın önünde sergilediği bikininin hala satılmaması üzerine cansız mankenin üstüne ilginç bir yazı astı.
İzmir’in Buca ilçesinde bijuteri ağırlıklı ürünler satan bir esnaf, 5 TL’ye satışa sunduğu bikiniyi 4 yıl boyunca satamayınca mankenin üzerine ilginç bir yazı astı. 4 yıldır yaz-kış sergilenen bikininin hala 5 TL olduğu vurgulanan yazıda, "Bu bikini 4 yıldır yaz-kış buradadır. Renginde solma ve deformasyon yoktur. Bu kalitede ürünü 5 TL’ye satıyoruz" ifadeleri yer aldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287