Hanım Köylü dizisi final yaptı

Hanım Köylü Pazartesi akşamı final yaparak ekranlara veda etti.Hanım Köylü final yaptı, finalde izleyenlerini şaşırttı! Hanım Köylü Pazartesi akşamı final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin başrollerinde Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet...

banner279
04 Ağustos 2016 Perşembe 10:41
Hanım Köylü dizisi final yaptı

Hanım Köylü Pazartesi akşamı final yaparak ekranlara veda etti.
Hanım Köylü final yaptı, finalde izleyenlerini şaşırttı! Hanım Köylü Pazartesi akşamı final yaparak ekranlara veda etti.
Dizinin başrollerinde Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirprhlivan, Selim Erdoğan, Ayten Uncuoğlu’nun yer aldığı Hanım Köylü dizisi ekranlara veda etti.
Hanım Köylü dizisinde Pazartesi günü ekran macerasını sonlandırdı. İstanbul’dan gelen Fikri babasından kalan kutuyu açınca şok yaşar. Ancak şok yaşayan sadece Fikri değildir. 13.bölümü ile final yapan dizide bakın başka neler yaşandı.

HANIM KÖYLÜ 13.BÖLÜMDE NELER OLDU?
İlkgün’ün kız kardeşlerine yakalanan Elmas ve Koptagel herşeyden habersiz gizlice kıyacakları nikah için hazırlık yapmaktadırlar. Düzgün kardeşine gönderdiği kızı Gülgün’ün kaçırıldığının öğrenince Gülgün’ün peşine düşer. Bu sırada İstanbul’dan gelen Fikri babasından kalan kutuyu açınca şok yaşar. Ancak şok yaşayan sadece Fikri değildir. Aynı zamanda Reşat da Koptagel ve Elmas arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir ve bunun bedeli onun için oldukça ağır olur. Dedenin mirası İlkgün ve Ferit’in de hayatını değiştirmiştir. Ferit için tek bir gerçek vardır. O da İlkgün’e olan aşkı. İlkgün de Ferit’e olan aşkını nihayet herkeslere açıklayabilme cesareti bulur. Ancak hayat, bundan sonra ikisi için de çok farklı olacaktır.
(İHA)

Son Güncelleme: 09.08.2016 01:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287