İstanbul’da moda rüzgarı esti

İstanbul’da modaseverleri buluşturan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul sona erdi. Ünlü modacılar, birbirinden şık tasarımlarını modaseverlerin beğenisine sundu.

banner279
16 Eylül 2017 Cumartesi 16:05

İstanbul’da modaseverleri buluşturan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul sona erdi. Ünlü modacılar, birbirinden şık tasarımlarını modaseverlerin beğenisine sundu.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul İlkbahar/Yaz 2018 sezonu 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında koleksiyonlarını sergileyen marka ve tasarımcılar arasında Aga, Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Bashaques, Çigdem Akın, DB Berdan, Dıce Kayek, Emre Erdemoğlu, Gıovane Gentıle, Mehmet Korkmaz, Mehtap Elaidi, Mert Erkan, Miin by Kadir Kılıç, Murat Aytulum, Naz by Rufat İsmayıl, New Gen, Özgür Masur, Özlem Süer, Rashıd by Raşit Bağzıbağlı, Şiyar Akboğa, Sudıetuz, Ümit Kutluk ve Zeynep Tosun yer aldı.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un onuncu sezonunda, sektörün tecrübeli isimlerinden Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Özgür Masur, Özlem Süer, Raşit Bağzıbağlı, Zeynep Tosun gibi tasarımcılar dikkat çekerken ilk kez moda haftasına katılacak olan marka ve tasarımcılar arasında ise AGA, Giovane Gentile, Mehmet Korkmaz, Şiyar Akboğa ve Ümit Kutluk gibi isimler de yerini aldı.

Ünlü modacıların birbirinden şık tasarımlarından oluşan defileler modaseverleri bir araya getirdi.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (IHKIB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (IMA) tarafından destekleniyor.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287