Otomobil şarampole uçtu: 4 yaralı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde virajı alamayan bir otomobil şarampole uçtu, kazada 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Doğanşehir ilçesi Gövdeli Mahallesi arasında Elmalı yolu kavşağında yaşandı. Gövdeli Mahallesi muhtarı...

banner279
13 Ekim 2016 Perşembe 19:48
Otomobil şarampole uçtu: 4 yaralı
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde virajı alamayan bir otomobil şarampole uçtu, kazada 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Doğanşehir ilçesi Gövdeli Mahallesi arasında Elmalı yolu kavşağında yaşandı. Gövdeli Mahallesi muhtarı Vakkas Sarıbaş(49) yönetimindeki 27 P7571 plakalı otomobil, sürücünün virajı alamama sonucu yaklaşık 40 metre şarampole yuvarlandı.
Kazanın ardından bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken yaralılar sürücü Vakkas Sarıbaş ile Hasan Sarıbaş (61), Mehmet Cali (45) ve Durmuş Cali (47) ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.10.2016 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287