Demirbilek ve Bayrak operasyonunda 8 gözaltı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 4 iş adamı, 3 doktor ve 1 sağlık çalışanı gözaltına alındı. "Demirbilek-2" ve "Bayrak" adı verilen iki farklı operasyonda Bank Asya kartları, 1 dolarlık banknotlar...

banner279
04 Kasım 2016 Cuma 20:50
Demirbilek ve Bayrak operasyonunda 8 gözaltı
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 4 iş adamı, 3 doktor ve 1 sağlık çalışanı gözaltına alındı. "Demirbilek-2" ve "Bayrak" adı verilen iki farklı operasyonda Bank Asya kartları, 1 dolarlık banknotlar ele geçirildi.
Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ örgütüne yönelik 2 ayrı operasyon düzenlendi. Demirbilek-2 isimli operasyonda Turgutlu ve İzmir’de eş zamanlı olarak 10 noktada arama çalışmaları yapıldı. Turgutlu Terörle Mücadele ekipleri operasyonda M.Y., H.A., M.A. ve H.G. isimli 4 işadamını gözaltına aldı. İşadamlarına yönelik yapılan aramalarda 1 adet Bank Asya kartı, 54 adet MKE yapımı fişek, 11 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Ayrıca dijital materyallere el konuldu

SAĞLIK YAPILANMASINA OPERASYON
Bayrak” isimli ikinci operasyonda Turgutlu’da eş zamanlı olarak 8 noktada arama çalışması yapıldı. Örgütün sağlık yapılanmasına yönelik operasyonda 3 doktor ve 1 sağlık çalışanı gözaltına alındı. Bayrak operasyonunda gözaltına alınan M.H.Y., S.Ü., A.Y. ve A.İ.’nin evleri ve çalışma ofislerinde arama yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda 7 adet 1 dolarlık banknot, 1 adet Fetullah Gülen kitabı, 2 adet Bank Asya kartı, 2 adet Bank Asya hesap cüzdanı, 6 adet Bank Asya dekontu ele geçirildi.
FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik çalışmalar devam ederken son iki operasyonlar birlikte ilçedeki gözaltı sayısı 12’ye yükseldi.
(İHA)

Son Güncelleme: 04.11.2016 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287