Mersin’de organize uyuşturucu şebekesi çökertildi

Mersin’de uyuşturucu şebekesine yönelik yürütülen ve 5 ay süren çalışmada, 423 kilo 235 gram esrar ve 3 bin 753 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, gözaltına alınan 16 kişiden 13’ü tutuklandı.

banner279
24 Ağustos 2017 Perşembe 13:43
Mersin’de organize uyuşturucu şebekesi çökertildi

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, uyuşturucu ticareti yapan şahısların deşifre edilmeleri ve suç unsurlarıyla birlikte yakalanmalarına yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince projeli çalışma başlatıldı.

18 Mart tarihinde başlayan ve yaklaşık 5 ay süren çalışmalar kapsamında düzenlenen 3 ayrı operasyonda, 423 kilo 235 gram esrar, 3 bin 753 kök kenevir bitkisi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 510 lira para ele geçirilirken, 16 kişi gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 13’ü tutuklanırken, 3’ü adli kontrol kapsamında serbest kaldı, 1 kişinin ise arandığı bildirildi.

Çalışma ile birlikte uyuşturucu maddeyi temin eden, naklini organize eden, nakleden, satan, satışta aracılık yapan ve uyuşturucu temini için kenevir bitkisi ekimi yapan tüm şüphelilerin deşifre edildiği belirtildi.

(Hüseyin Kar/İHA)

Son Güncelleme: 24.08.2017 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287