Turizmin merkezi dumanlar altında kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çöp depolama alanında çıkan yangın ilçeyi dumanlar altında bıraktı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Yokuşbaşı Mahallesi’nde bulunan vahşi çöp depolama alanında yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle...

banner279
16 Eylül 2016 Cuma 23:41
Turizmin merkezi dumanlar altında kaldı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde çöp depolama alanında çıkan yangın ilçeyi dumanlar altında bıraktı.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Yokuşbaşı Mahallesi’nde bulunan vahşi çöp depolama alanında yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Ormanlık ve makilik alana yakın bir bölgede çıkan yangın, çevreye yayılmadan kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına 4 itfaiye aracı ve 10 itfaiye eri katıldı. Yangının yerleşim bölgelerine uzak bir noktada olması ise olası bir faciayı önledi.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.09.2016 08:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287