Niğde'de Anne ve Oğlu Soba Kurbanı Oldu

Niğde’de anne ve oğlu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, olay Niğde’nin İlhanlı Mahallesi 173. Sokak’ta bulunan bir apartmanın 3. katında meydana geldi. 41 yaşındaki Yasemin Arvasi...

banner279
10 Kasım 2016 Perşembe 23:18
Niğde'de Anne ve Oğlu Soba Kurbanı Oldu

Niğde’de anne ve oğlu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay Niğde’nin İlhanlı Mahallesi 173. Sokak’ta bulunan bir apartmanın 3. katında meydana geldi. 41 yaşındaki Yasemin Arvasi ve 13 yaşındaki oğlu Ubeydullah Arvasi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Dün akşam saatlerinde yanan gece lambasının bugün akşama kadar söndürülmediğini fark eden Yasemin Arvasi’nin komşuları, durumdan şüphelenerek polisi ve itfaiyeyi aradı. Niğde Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis ekipleri, balkonun camını kırarak eve girdi. Yerde hareketsiz yattığı görülen anne ve oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi. Anne ve oğlunun cenazeleri Niğde Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, anne Arvasi’nin 8 ay önce oğlu Ubeydullah ile kiraladıkları evlerine taşındıkları, 2 çocuğunun ise İstanbul’da yaşadığı öğrenildi. Öte yandan, evde duvarda asılı bulunan muhabbet kuşu da komşulara teslim edildi.
 

Son Güncelleme: 11.11.2016 04:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287