Fatsa’da ilginç hırsızlık

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir otomobilden çalınan ruhsat hem araç sahibini hem de polisleri şaşırttı.

banner279
12 Ağustos 2017 Cumartesi 14:58
Fatsa’da ilginç hırsızlık

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir otomobilden çalınan ruhsat hem araç sahibini hem de polisleri şaşırttı.

Edinilen bilgiye göre, Evkaf Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında, hırsız veya hırsızlar park halinde bulunan otomobile girerek ruhsatını çalıp ortadan kayboldu. Araç sahibi Selahittin Koçan, sabah otomobilin yanına geldiğinde kapılarının açık olduğunu gördü. Aracı inceleyen Koçan, ruhsatın çalındığını anladı. Olayı hemen polis ekiplerine haber veren Koçan, durumu gelen ekiplere anlattı. Otomobili değil de ruhsatı çalan hırsızlara polisler de şaşırdı ve gerekli işlemleri başlatmak için tutanak tuttu.

Arabasının çalınmadığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Selahittin Koçan, “Sabah arabamın yanına geldiğimde kapılarının açık olduğun fark ettim. Sonra içinin karıştırıldığını görünce hırsızın girdiğini anladım. İnceleme yaptım ve aracın ruhsatının kayıp olduğunu gördüm. Durumu polis ekiplerine haber verdim ve gerekli incelemeleri yaptılar. Hırsızlardan şikayetçim” dedi.

Son Güncelleme: 12.08.2017 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287