İsmail Çor; Bu ayrımı kabul etmiyoruz!

Sağlık Sen, İstanbul Üniversite Hastaneleri Şube Başkanı İsmail Çor ”Uzman ve pratisyen hekimlere yapılacak olan 2500 ve 5000 TL'lik zammı yerinde buluyoruz, ancak yapılacak olan zamdan bütün sağlık çalışanları faydalanmalıdır” dedi.

banner279
02 Aralık 2021 Perşembe 09:11
İsmail Çor; Bu ayrımı kabul etmiyoruz!

Sağlık-Sen İstanbul Üniversite Hastaneleri Şube Başkanı İsmail Çor, yapılacak. zamlarla ilgili olarak zehir zemberek açıklama yaptı.

Çor; Sağlık çalışanlarının seslerini duyurmak için yaptığı açıklamasında,

"BU AYRIMI KABUL ETMİYORUZ!!!"

Yapılan açıklamada "Uzman ve pratisyen hekimlere yapılacak olan 2500 ve 5000 TL'lik zammı yerinde buluyoruz, ancak yapılacak olan zamdan bütün sağlık çalışanları faydalanmalıdır.

Türkiye’de Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerde yaklaşık 1 milyon sağlık çalışanı görev yapıyor. Bu 1 milyonun içinde hemşire de var, doktor da var, sağlık teknikeri de var, şoför de var, temizlik görevlisi de var. Yani bir “ordu”da olması gereken insan gücünün tamamı ülkemizin sağlık ordusunda fedakârca görev yapıyor.

Bunu herkes biliyor da Sağlık Bakanı bilmiyor mu? Anlaşılan bilmiyor! Çünkü bugün yaptığı açıklamada "Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız" ifadelerini kullandı. Ardından bu zammı alacak sağlık çalışanlarının kimlerden oluşacağını söyledi.

Sayın Bakan’ın tam ifadesiyle zam alacak sağlık çalışanları şu kişiler; "Pratisyen hekimlerin ek göstergesi 13 binden 33 bine, uzman hekimler diş hekimleri dahil olmak üzere 17 binden 40 bine ek göstergeleri çıkmış olacak. Pratisyenlere 2 bin 500, uzman hekimlere 5 bin lira.”

Sayın Sağlık Bakanı!

İyi güzel bu arkadaşlarımız alsın, hatta çok daha fazlasını hak ediyorlar, alsınlar. Peki ya geride kalan yüzbinlerce sağlık çalışanı. Onların suçu, günahı ne? Bu ayrımcılıkla sağlık hizmetlerine köstek olduğunuzun farkında mısınız?

Hatadan dönmek de büyük erdemdir. Yol yakınken bu hatadan dönmelisiniz. Aksi takdirde 1 milyon sağlık çalışanının Bakanı olmadığınızı ispatlamış olursunuz.

Zam bütün sağlık çalışanlarını kapsamalıdır!

Uzman ve pratisyen hekimlere yapılacak olan 2 bin 500 ve 5 bin liralık zammı yerinde buluyoruz, ancak yapılacak olan zamdan bütün sağlık çalışanları faydalanmalıdır. Bu iş çalışanlar arasında ayrım oluşturuyor. Bakanlık, derhal bu yanlıştan geri dönmelidir. Zam bütün sağlık çalışanlarını kapsamalıdır.

Son Güncelleme: 02.12.2021 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287