Nevşehir’de trafik kazasında kemikleri kırıldı, ameliyatla ayağa kalktı

Nevşehir’de Geçirdiği Trafik Kazasında Kalça Kemiği Ve Sağ Kol Kemiği Parçalanan 36 Yaşındaki Oğuz Karaca, Konya Hospital’da Yapılan Ameliyatla Yeniden Ayağa Kalktı.

banner279
28 Ağustos 2016 Pazar 10:16
Nevşehir’de trafik kazasında kemikleri kırıldı, ameliyatla ayağa kalktı

Nevşehir’de geçirdiği trafik kazasında kalça kemiği ve sağ kol kemiği parçalanan Oğuz Karaca, Konya Hospital’da yapılan ameliyatla yeniden ayağa kalktı.
Nevşehir’in Avanos ilçesinde yaşayan Oğuz Karaca’nın (36) bir hafta önce geçirdiği trafik kazasında kalça ve kol kemikleri büyük oranda parçalandı. Kazadan sonra Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Karaca, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Hospital’a sevk edildi. Konya Hospital’da Ortapedi ve Travmatoloji Bölümü doktorları tarafından muayene edilen Karaca, yapılan tetkiklerden sonra hemen ameliyata alındı. Karaca, geçirdiği başarılı ameliyatın ardından yeniden sağlığına kavuştu.
Ameliyatı gerçekleştiren Ortapedi ve Travmatoloji ekibi adına hasta hakkında bilgi veren Prof. Dr. Tunç Cevat Öğün, "Trafik kazası sonrası sol kalçasında kırık ve çıkığı olan ayrıca sinir hasarı olan ve sağ kolunda ciddi parçalı kırıkları olan hastamıza ilk müdahalesi geldiği anda yapıldı. Genel durumu toparlandıktan sonra sırasıyla önce kolu daha sonra kırık olan kalçasını ameliyat ettik. Hastamızı ameliyat sonrası üçüncü günde kaldırıp yürütmeye başladık. Şu an itibariyle durumu iyi" dedi.
Oğuz Karaca da, yaşadığı Avanos ilçesine giderken bir aracın sıkıştırmasıyla başka bir araçla çarpıştığını belirterek, "Kolum ve sol kalçam kırık, ufak tefek de hasar var. Nevşehir Devlet Hastanesine sevk edildik. Oradan da buraya sevk edildik. Burada Tunç hocamız ilgilendi. Ameliyatlar sağlıklı bir şekilde geçti. Şimdi bu haldeyim" diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.08.2016 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287