Akşener İstifa Etti mi?

İYİ Parti’nin Sandıklı kampı tam bir curcunaya döndü. Akşener kendisine “madam” denilmesine itiraz edilmediği için dönmemek üzere istifa ettiğini açıkladı. Kendisi ikna edilmeye çalışılıyor.

banner279
22 Temmuz 2018 Pazar 19:36
Akşener İstifa Etti mi?


Meral Akşener, Afyon çalıştayında istifa ettiğini duyurdu. Akşener, "Bir daha geri dönmemek üzere istifa ediyorum" dedi.

YENİÇAĞ YAZARINDAN SERT MESAJ

Aldığımız bilgiye göre Yeniçağ yazarı Adnan İslamoğullarının "1-Emanet verdik, sahip çıkmadın. 2- sır verdik ifşâ ettin. 3- yola çıktık, yarı yolda bıraktın... madam, sen seçim kaybetmedin, sana olan inanma duygusunu yok ettin..." twetindeki "Madam" kelimesine kızarak milletvekillerine tepki gösteren Akşener istifa etti. 


BANA MADAM DEDİLER

Akşener "Madam" kime denir diye tepki gösterip milletvekillerine kızdığı, Musavvat Dervişoğlu, Yavuz Ağıralioğlu, Lütfü Türkkan'a "Bana "Madam" diyen birine neden tepki göstermediniz" diyerek "Bende istifa ediyorum" diyerek salonu terk ediyor.

FATURAYI ÜLKÜCÜLERE KESTİ

Kürsüye çıkan Meral Akşener, kısa ve sert bir konuşma yaparak faturayı ülkücülere kesti.Kendisiyle birlikte yol yürüyen insanlara bedel ödemekten bıktığını ve borcunu bitiremediğini söyleyen Akşener, seçimlerdeki başarısızlığı, milletvekilliği listelerindeki isabetsiz sıralamayı üzerine aldığını belirtti.Meral Akşener, bütün bunların neticesi olarak bir daha dönmemek üzere istifa ettiğini söyledi.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANININ BURNU KIRILDI

İşte tam da bu anda ortalık karıştı. Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan'ın "P.çler..." diye bağırdığı duyuldu. O sırada bir çok partili Meral Akşener'in eline kapanarak, "İstifa etmeyin" diye gözyaşı döktü.Salondan çıkarken yaşanan arbedede, gençlik kolları eski başkanı Osman Ertürk, Ankara eski il başkanı ve milletvekili adayı Mesut Özarslan'ın üzerine yürüdü, o sırada oluşan karambolde Osman Ertürk'ün burnu kırıldı.

AKŞENER FENALAŞTI

Olaylar karşısında fenalaşan Meral Akşener'e doktorlar müdahale etti...İYİ Parti başkanlık divanı bu akşam çalıştayın yapıldığı otelde toplanarak yol haritası belirleyecek.

Kaynak:siyasetcafe
 

Son Güncelleme: 22.07.2018 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287