Babacan ve Davutoğlu'na anket şoku!

Babacan ve Davutoğlu'na anket şoku! İsimleri bile yer alamadı.Sonar Araştırma'nın şubat ayı anketine göre Ali Babacan'ın DEVA Partisi ve Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi yüzde 1 bile oy alamadığı için ankete dahil edilmedi.

banner279
08 Şubat 2021 Pazartesi 15:59
Babacan ve Davutoğlu'na anket şoku!

Sonar Araştırma'nın şubat ayı anket sonuçlarını açıkladı.Açıklanan ankete göre AK Parti yüzde 39,3 ile 1. parti konumunda.AK Parti'yi yüzde 22,6 ile CHP, yüzde 13,1 ile İYİ Parti, yüzde 10,5 ile MHP ve yüzde 10,2 ile de HDP izliyor.

 DEVA VE GELECEK PARTİSİ DAHİL EDİLMEDİ 

DEVA ve Gelecek Partisi ise yüzde 1 oy dahi alamadığı için ankete dahil edilmedi.Şirketin kurucusu Hakan Bayrakçı, TV 100’de katıldığı programda, 26 kentte 3 bin 200 kişiyle yüz yüze görüşülerek hazırlanan anketin sonuçlarını açıkladı. 

SİYASETÇİLERE GÜVEN

 Katılımcılara ‘en güvenilen siyasetçiler’ de soruldu.Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yüzde 42.6’yla ilk sırada yer alırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 14.2’yle ikinci sırada.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 10.3, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yüzde 7.2, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 1.9, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yüzde 6.2’de kaldı.Memleket Partisi’nin kurucu Muharrem İnce yüzde 2.6, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yüzde 2, HDP’nin eski eş başkanı Selahattin Demirtaş yüzde 5.1 seviyesinde.
 

Son Güncelleme: 08.02.2021 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287