Destici'den İYİ Parti'li Türkkan'a sert tepki: 'İti hangi kapıya bağlarsan bağla ittir'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, şehit yakınına küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi.

banner279
06 Kasım 2021 Cumartesi 17:29
Destici'den İYİ Parti'li Türkkan'a sert tepki: 'İti hangi kapıya bağlarsan bağla ittir'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl'de esnaf ziyareti sırasında şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini dile getirdi.

Bunun üzerine polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti.

Polis ekiplerine Türkkan'ın kendisine "Senin bacını s*kerim" dediğini söyleyen tepkili vatandaş, güvenlik güçlerince bölgeden uzaklaştırıldı.

BBP LİDERİNDEN SERT TEPKİ:

Hükümet kanadından ve vatandaştan tepkiler alan İYİ Parti'li Türkkan'a bir tepki de BBP Lideri Mustafa Destici'den geldi.

Destici, şehit yakınına küfür eden Türkkan'a, 'Bir partinin grup Başkanvekili olmuş ama adam köpek. Köpeği nereye koyarsan koy köpektir. İti hangi kapıya bağlarsan bağla ittir. Yani başka bir kapıya bağladın diye o uysal bir hayvan olmaz. Onun için köpekler köpekliğini yapmaya devam edecek. Ama hak ettiğini de alacak. Hiç kimse yaptıklarının yanına kar kalacağını zannetmesin.' sözleriyle tepki gösterdi.

Son Güncelleme: 06.11.2021 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ülkücü 2021-11-06 22:36:10

Lütfü bu kacıncı itliğin yeter artıkkk...

banner287

banner280