Gelecek Partisi ilçe başkanı istifa etti!

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner ve yönetimi görevinden istifa etti.

banner279
28 Şubat 2022 Pazartesi 15:31
Gelecek Partisi ilçe başkanı istifa etti!

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner ve yönetimi görevinden istifa etti. 19 Şubat 2021 tarihinden beri görevde olan Güner yaptığı açıklamada, “Mazbatamı alıp göreve başladıktan sonra basında sadece tatsız olayla yer alan ailem üzerinden yapılan baskıların, haberlerin partimize zarar vereceğini düşünerek gelecek partisiyle gönül bağımın devam ettirme kararı almış bulunmaktayım. Biz aile partisi olmadık tam aksine Gelecek ailesi olduk. 

“ONURLU BİR ŞEKİLDE TAMAMLIYORUM”

Görevi aldığım dönemin pandeminin yoğun olduğu, kısıtlamaların olduğu bir döneme denk gelmesine rağmen online görüşmeler ve toplantılarla ilçe yönetimimizi oluşturduk. Temmuz ayı ile birlikte kısıtlamaların kalkmasıyla esnaf ziyaretleri, köy ziyaretleri, kurum ziyaretleri, özel gün kutlamaları gibi çalışmalarla Gölcük’teki görevimi Gelecek Partimize verimli bir şekilde geçirerek onurlu bir şekilde tamamlıyorum. Koltuk işgal ederek değil sahada ve halkın yanında olarak icra etmeye çalıştım. Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı ve yönetimimiz ile birlikte çekildiğimizi kamuoyuna sunarım” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287