Kaç İlin Başkanı Partiden İstifa Edecek?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti'de yenilenme süreci kapsamında 22 il başkanının değişeceğini açıkladı

banner279
25 Ekim 2017 Çarşamba 17:51
Kaç İlin Başkanı Partiden İstifa Edecek?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, canlı yayında AK Parti'de değişim ve istifalarla ilgili önemli açıkmalarda bulundu.

A HABER'in canlı yayın konuğu olan Çalık, "İstifalar bir son değildir, yeni bir başlangıç olabilir. istifa eden belediye başkanlarımız, partimizde alınan kararları yerine getirmişlerdir. Bunların siyasi, hukuk, sosyal olarak sorunları varsa gereği yerine getirilecektir. Bizim aldığımız kararlar neticesindeki istifaların kabulü bizim için yeniden bir yenilenme hareketidir. Biz hep bir değişimin adresi olduğunu söyledik. Cumhurbaşkanımızın genel başkan olmasıyla birlikte partideki yenileşme hareketimize hız verdik" dedi. 

Çalık, "Partinin yönetim kademesinde MKYK başta olmak üzere, teşkilatlarımızda bugün 22 il başkanımızın değişimi söz konusu. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız; her konuda yenilenme. Bunlara sadece yenilenme hareketi olarak bakmak lazım. AK Parti bir veda partisi değil, vefa partisidir. Yani istifa bir son değil, bir başlangıç olacaktır. Arkadaşlarımız da partimizden değil, belediye başkanlığı görevlerinden istifa etmiştir" diye konuştu.
AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, bugüne kadar 22 il başkanının değiştiğini ve bunların yerine yeni il başkanlarının görevlerine başladığını bildirdi. 

AK Parti'nin millet adına ve millet tarafından kurulan bir parti olduğunu ifade eden Çalık, "O günden itibaren de AK Parti içinde sürekli bir değişim ve yenilenme hep oldu, olmuştur. Bugün de bir yenilenme ve bir değişim süreci yaşamaktayız. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımızın AK Parti Genel Başkanı olmasıyla AK Parti'deki değişim, dönüşüm ve yenilenme süreci de başladı ve devam etmektedir." diye konuştu."Bu yapmış olduğumuz değişimler partinin yenilenme sürecidir, değişim sürecidir. Bugüne kadar 22 il başkanımız değişmiştir. Şimdi 22 il başkanımızın yerine yeni il başkanlarımız görevlerine başladılar. Değişecek diye yayın yapan arkadaşlarımız sadece bir yorum çıkarmışlardır. 22 il başkanımız değişmiştir ve bugüne kadarki yapılan değişim ve dönüşüm sonrasında görev alan arkadaşlarımız da çok net bilmektedir ki AK Parti bir veda partisi değildir, bir vefa partisidir. Görev alan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Bugüne kadar görev yapan ve değişen arkadaşlarımıza da hassaten teşekkür ediyoruz. Partiyle bağları, dava ile bağları devam etmekte. Vermiş oldukları emekler için de hassaten teşekkür ediyoruz." 
 

Son Güncelleme: 26.10.2017 15:48
Anahtar Kelimeler:
AkpartiIstifaIl Başkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280