Memleket Partisi’nde istifa dalgası dinmiyor

Muharrem İnce'nin Memleket Partisi’nde Genel Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Çiçek de partideki görevlerinden istifa etti.

banner279
24 Ocak 2022 Pazartesi 15:37
Memleket Partisi’nde istifa dalgası dinmiyor

Memleket Partisi’nde istifa dalgası dinmiyor. Muğla kurucu İl Başkan Yardımcısının istifasının ardından İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi “Ailevi sağlık sorunlarını” gerekçe göstererek partideki görevlerinden istifa etmişti.

Memleket Partisi’nde bir istifa daha yaşandı ve partinin Genel Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Çiçek de partideki görevlerinden istifa etti.

Bu istifaların ardından parti içerisinde tartışmaların büyüdüğü ve gerginliğin artığı öğrenildi. Görevlerinden istifa eden ve etmeyi düşünen çok sayıda kişinin İstanbul İl Başkanlığı başta olmak üzere, parti içinde ’10 Aralıkçı’ diye anılan kişilerin görevlerine devam etmesi durumunda kararlarını vereceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287