Serap Çakır Gelecek Partisinde!

Son yerel seçimlerde Gebze Belediyesi bağımsız belediye başkan adayı olan Serap Çakır, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Çakır, Gelecek Partisi’nde görev aldı.

banner279
22 Ağustos 2020 Cumartesi 10:27
Serap Çakır Gelecek Partisinde!

Gebze Belediyesi bağımsız belediye başkan adayı olan ve gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Serap Çakır Gelecek Partisi’nde siyaset yapacak.

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile birlikte Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’yla görüşen Serap Çakır’a yetki belgesi verildi.

Çakır,  Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir’in yardımcısı olarak Genel Merkez’de siyaset yapacak. Öte yandan Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu ise yaptığı açıklamada, Serap Çakır’ın Cumartesi günü Saat 14.00’de ilçe teşkilatında basın toplantısı düzenleyeceğini ve açıklamaların orada yapılacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287