A Milliler start verdi

Rusya ile 31 Ağustos’ta özel maçta karşılaşacak, ardından da 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde 5 Eylül’de Hırvatistan’a konuk olacak A Milli Takım, Antalya Belek’te ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Ay-yıldızlı takım, Rusya...

banner279
29 Ağustos 2016 Pazartesi 21:03
A Milliler start verdi

Rusya ile 31 Ağustos’ta özel maçta karşılaşacak, ardından da 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde 5 Eylül’de Hırvatistan’a konuk olacak A Milli Takım, Antalya Belek’te ilk çalışmasını gerçekleştirdi.
Ay-yıldızlı takım, Rusya maçı hazırlıklarına başladı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde Regnum Carya Golf & Spa Resort’un tesislerindeki antrenman basına kapalı olarak yapıldı. Rejenerasyon çalışması olarak planlanan ve 10 futbolcunun yer aldığı antrenmanın ayak tenisi bölümünde Terim ile yardımcıları da oyunculara katıldı.
Milliler, hazırlıklarına yarın aynı yer ve saatte basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.08.2016 22:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287