Adanaspor, Bursaspor sınavına sıkı hazırlanıyor

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig’in açılış karşılaşmasında ağırlayacağı Bursaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu-beyazlılar, Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman,...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 22:17
Adanaspor, Bursaspor sınavına sıkı hazırlanıyor

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig’in açılış karşılaşmasında ağırlayacağı Bursaspor hazırlıklarını sürdürüyor.
Turuncu-beyazlılar, Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Çalışmalara, sakatlığı bulunan Emre Uğur Uruç ile Renan da Silva katılmadı.
Antrenmanda açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İpekoğlu, Bursaspor maçının önemine değinerek, “Yeni transferleri Edgar da Silva aramıza yeni katıldı. Atletik olarak biraz geri. Kadroya alır mıyız, almaz mıyız bakacağız. Kendisiyle bir görüşmemiz olacak. Çünkü uzun zamandır antrenman yapmayan bir arkadaşımız. Bunun dışında herhangi bir problemimiz yok. Sadece Renan da Silva’da sıkıntı var. Zor bir maç olacak. Hiçbir maç kolay değil ama iç sahada oynayacağımız ilk maçı kazanmak istiyoruz" dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 22:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287