Affedildi antrenmana çıktı

Arjantinli yıldız futbolcu Sosa’nın bugün affedilmesinin ardından akşam yapılan antrenmana çıktı. Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesislerinde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yaptığı antrenman ile sürdürdü....

banner279
09 Ağustos 2016 Salı 20:34
Affedildi antrenmana çıktı

Arjantinli yıldız futbolcu Sosa’nın bugün affedilmesinin ardından akşam yapılan antrenmana çıktı.
Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesislerinde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Antrenmanın ilk bölümündeki pas çalışması yapıldı. Orta sahada yapılan pas çalışmasında futbolcuların neşeli tavırları ve birbirlerine takılmaları dikkat çekti. 4 takıma ayrılan futbolcular iki farklı yarı sahada çift kale maç yaptı. Çift kale maçta Portekzili yıldız futbolcu Quaresma’nın attığı goller teknik heyeti sevindirdi. Antrenmanın son bölümünde siyah-beyazlı futbolcular çift kale maç yaptı. Çift kale maç sırasında omzunun üstüne düşen Oğuzhan Özyakup kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Oğuzhan’ın sol omzuna buz tedavisi uygulanırken, ciddi bir durumun bulunmadığı bildirildi.

Sosa, takımla beraber çalışmalara başladı
İlk antrenmanlarda yer almayan ve gitmek istediğini açıklayan Sosa, daha sonra kadroya dahil olarak çalışmalara başladı. Beşiktaş’ın Avusturya kampına da götürülen Arjantinli futbolcu, sakatlığını veya hastalığını gerekçe göstererek bu ülkedeki antrenmana katılmamıştı. Bu tavrı nedeniyle yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılan Sosa, Avusturya’dan İstanbul’a gönderildi. İstanbul’da bir süre A2 takımıyla çalışan Arjantinli futbolcu, bugün affedilince takıma yeniden dahil olarak çalışmalara başladı.

Tolga Zengin takımla birlikte çalıştı
Antrenmanda bağırsak enfeksiyonu geçiren Gökhan Gönül yer almazken, sakatlığı geçen Tolga Zengin ise takımla çalışmalara başladı.
(İHA)

Son Güncelleme: 10.08.2016 02:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287