Akhisar’da 7 futbolcu gitti, 5 futbolcu geldi

Spor Toto Süper Lig’de beşinci sezonuna giren Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, geçen sezon kadrosunda bulunan 7 futbolcu ile yollarını ayırırken, 5 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı. Teknik Direktör Cihat Arslan önderliğinde yeşil-siyahlılarda...

banner279
01 Eylül 2016 Perşembe 12:44
Akhisar’da 7 futbolcu gitti, 5 futbolcu geldi

Spor Toto Süper Lig’de beşinci sezonuna giren Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, geçen sezon kadrosunda bulunan 7 futbolcu ile yollarını ayırırken, 5 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı.
Teknik Direktör Cihat Arslan önderliğinde yeşil-siyahlılarda forma giyen Bruno Mezenga (Eskişehirspor), Mervan Çelik (serbest), Kenan Karışık (Altınordu), Petar Grbic (Kiralık-Adana Demirspor), Ahmet Cebe (Sivasspor), Merter Yüce ve İsmail Konuk (Bursaspor) ile yollar ayrılırken, geçen sezon Şanlıurfaspor’da kiralık olarak bulunan Halil Çolak ise bonservisi verilerek takımdan ayrıldı.
Yeşil-Siyahlılar teknik heyeti raporu doğrultusunda Sporting Lizbon takımından Miguel Lopes’i kiralık, Kayserispor’dan Ömer Bayram ile 3 yıllık, Fenerbahçe’den Serdar Kesimal ile 2 yıllık, Mallarco takımından Abdoulwahid Sissoko ile 3 yıllık ve transferin son günü Trabzonspor’dan Özer Hurmacı ile yine 3 yıllık anlaşma sağladı. Öte yandan yeşil-siyahlılar geçen sezon Porto takımından kiraladığı Sami ile bu yıl da kiralık olarak anlaşmaya vardı.
Lige Kayserispor galibiyeti ile başlayan ancak Galatasaray yenilgisi ile iki haftayı geriden bırak yeşil-siyahlılar, Beşiktaş maçı hazırlıklarını ise sürdürüyor.
Öte yandan milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de Akhisar Belediye Şehir Stadyumu’nda, Cihat Arslan ve öğrencilerinin PTT 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile hazırlık maçı yapacağı bildirildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.09.2016 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287