Aslan rekor kırdı !

Galatasaray-Çaykur Rizespor karşılaşması için şu ana kadar 23 bin 521 bilet satıldığı, bu sayının son 5 sezonun rekoru olduğu açıklandı.Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun 4. haftasında Çaykur Rizespor’u konuk...

banner279
17 Eylül 2016 Cumartesi 18:22
Aslan rekor kırdı !
Galatasaray-Çaykur Rizespor karşılaşması için şu ana kadar 23 bin 521 bilet satıldığı, bu sayının son 5 sezonun rekoru olduğu açıklandı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun 4. haftasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Bugün Türk Telekom Arena’da oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Maçı Tolga Özkalfa yönetirken, yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Baki Tuncay Akın yapacak.
Sarı kırmızılı ekip aldığı iyi skorlarla taraftarının yeniden gönlüne girerken, karşılaşma için şu ana kadar 23 bin 521 bilet satıldığı açıklandı. Bu rakamın son 5 sezonun rekoru olduğu kaydedildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.09.2016 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287