Avni Aker’in zemini şaşırttı

UEFA’dan ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugüne kadar geçer not alan ve sayılı stadyum zeminleri arasında gösterilen Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zemini Osmanlıspor müsabakasında futbol kamuoyunu şaşırttı. Önümüzdeki günlerde...

banner279
12 Eylül 2016 Pazartesi 11:56
Avni Aker’in zemini şaşırttı
UEFA’dan ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugüne kadar geçer not alan ve sayılı stadyum zeminleri arasında gösterilen Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zemini Osmanlıspor müsabakasında futbol kamuoyunu şaşırttı.
Önümüzdeki günlerde yapımı devam eden Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’ne taşınmaya hazırlanan Trabzonspor’da, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zemini futbol kamuoyunu şaşırttı, şimdiye kadar UEFA’dan ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) geçer not olarak sayılı stadyumlar arasında gösterilen Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zemininin son hali içler acısı oldu.
Milli ara sonrası Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında oynanan Trabzonspor - Osmanlıspor müsabakasında futbolcular zaman zaman zemin kurbanı olurken, sakatlık riski de yaşadılar. Topu kontrol etmekte güçlük çeken bordo-mavili futbolcular zeminin şanssızlığını yaşayan taraf oldu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287