Banvit final four için sahaya çıkıyor

Banvit FIBA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Alman temsilcisi MHP Riesen Ludwigsburg takımını konuk ediyor. HABER 24

banner279
20 Mart 2017 Pazartesi 18:33
Banvit final four için sahaya çıkıyor

Banvit FIBA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Alman temsilcisi MHP Riesen Ludwigsburg takımını konuk ediyor.

Banvit, Avrupa arenasında bugüne kadar oynadığı 113 karşılaşmada 65 galibiyet, 1 beraberlik ve 47 mağlubiyet alarak yüzde 57 galibiyet yüzdesi elde etti. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Banvit’in Amerikalı yıldız oyun kurucusu Jordan Theodore 15.9 sayı ortalaması ile oynarken aynı zamanda 7.7 asist ortalamasını da yakaladı. Banvit’in Polonyalı yıldızı Damian Kulig ise 5.8 ribaund ortalamasını elde etti. Yeşil-turunculu ekip Bandırma’da oynayacağı bu zorlu mücadeleden avantajlı bir skor alarak önümüzdeki hafta Almanya’da oynanacak serinin ikinci maçına avantajlı çıkmanın planlarını yapıyor.

(İbrahim Aldemir /İHA)

Son Güncelleme: 20.03.2017 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287