Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe vefatının 2. yılında Süleyman Seba’yı andı

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe vefatının 2. yılında Süleyman Seba’yı andı. Süper Lig’in demirbaş kulüplerinden olan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, Süleyman Seba’nın ebediyete intikal edişinin 2. yıl dönümünde anma mesajı...

banner279
13 Ağustos 2016 Cumartesi 12:53
Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe vefatının 2. yılında Süleyman Seba’yı andı

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe vefatının 2. yılında Süleyman Seba’yı andı.
Süper Lig’in demirbaş kulüplerinden olan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, Süleyman Seba’nın ebediyete intikal edişinin 2. yıl dönümünde anma mesajı yayımladı.
3 büyüklerin yayımladığı mesajlar şu şekilde:
Fenerbahçe: "Efsanevi Spor Adamı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün unutulmaz Başkanı Süleyman Seba’yı, ebediyete intikal edişinin 2. yıl dönümünde; saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz."
Beşiktaş: "13 Ağustos 2014’te aramızdan ayrılan Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı, vefatının 2. yıl dönümünde bugün saat 11.00’de Feriköy mezarlığındaki kabri başında andık."
Galatasaray: "Vefatının ikinci yılında, taraflı tarafsız her futbol severin sevgisini kazanmış değerli spor adamı ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün efsane Başkanı Süleyman Seba’yı saygı ve rahmetle anıyoruz"
(İHA)

Son Güncelleme: 13.08.2016 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287