Beşiktaş İlkan Karaman’ı kadrosuna kattı

Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Acıbadem Üniversitesi’nde oynayan İlkan Karaman ile sözleşme imzaladı. Beşiktaş Sompo Japan, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele...

banner279
01 Eylül 2016 Perşembe 11:45
Beşiktaş İlkan Karaman’ı kadrosuna kattı

Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Acıbadem Üniversitesi’nde oynayan İlkan Karaman ile sözleşme imzaladı.
Beşiktaş Sompo Japan, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele edecek siyah-beyazlılar, uzun rotasyonunu İlkan Karaman ile güçlendirdi. Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 26 yaşındaki oyuncu ile opsiyonlu sözleşme imzaladığını bildirdi.
Karaman, daha öncede Tofaş, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe ve Acıbaden Üniversitesi’nde forma giydi. İlkan Karaman 2012 yılında Brooklyn Nets tarafından 2. tur 57. sıradan draft edilmişti.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.09.2016 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287