Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman: Türkiye’ye yakışmayan görüntüydü

Turkcell Süper Kupa Finali’nde yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş kafilesi Konya’ya geldi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, deplasman yasağının kaldırılmasıyla ilgili, "Bu çağa, Türkiye’ye yakışmayan görüntüydü"...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 17:18
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman: Türkiye’ye yakışmayan görüntüydü

Turkcell Süper Kupa Finali’nde yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş kafilesi Konya’ya geldi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, deplasman yasağının kaldırılmasıyla ilgili, "Bu çağa, Türkiye’ye yakışmayan görüntüydü" dedi.
Başkan Fikret Orman, As Başkan Umut Güner, Yeni Yatırımlar ve Tesisler Koordinatörü Hakan Kalkavan ve Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi’nden Sorumlu Hakan Özköse, Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik heyet ve futbolcular Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan THY’ye ait özel bir uçakla Konya’ya ulaştı. Siyah-beyazlı kafileyi Konya’da taraftarlar çiçekler ve meşalelerle karşıladı.
Taraftarların sevgi tezahüratları arasında havalimanından ayrılan Beşiktaş takımı kamp yapacağı otele geçti. Havalimanında kısa bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, deplasman yasağının kaldırılmasıyla ilgili, "Ona biz öncülük yaptık. Çok desteklediğim bir şeydi. Bu çağa, Türkiye’ye yakışmayan görüntüydü. İnşallah daha güzel maçlar seyredeceğiz" dedi. Yarın oynanacak karşılaşma için ise Orman, her iki takımında kazanmak için Konya’ya geldiğini söyledi.
Siyah-beyazlılar bu akşam saat 19.00’da maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Stadı’nda son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. Teknik Direktör Şenol Güneş ile kaptan Tolga Zengin, antrenman öncesi saat 18.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287