Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri kurayı değerlendirdi

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Olimpik Lyon ile eşleşmesinin ardından Yönetim Kurulu üyeleri kurayı değerlendirdi. Ahmet Nur Çebi, "Sanki erken final olacak gibi gözüküyor" dedi. HABER 24

banner279
17 Mart 2017 Cuma 16:42
Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri kurayı değerlendirdi

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Olimpik Lyon ile eşleşmesinin ardından Yönetim Kurulu üyeleri kurayı değerlendirdi. Ahmet Nur Çebi, "Sanki erken final olacak gibi gözüküyor" dedi.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Mican ve Pazarlama ile Sponsorluklar sorumlusu Hakan Özköse, siyah-beyazlıların UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Olimpik Lyon ile eşleştiği kurayı değerlendirdiler.

AHMET NUR ÇEBİ: ERKEN FİNAL GİBİ GÖRÜNÜYOR

Kuranın tüm camiaya hayırlı olmasını söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Sanki erken final olacak gibi gözüküyor. Hallederiz ve yolumuza rahat devam ederiz diye bir içgüdüm var. Beşiktaş en az Lyon kadar güçlü bir takım. Biz Lyon’dan avantajla dönmek isteriz. Taraftarımızla birlikte rövanşta istediğimizi alırız. Çocuklarımıza güveniyorum. Bu takım buraya kolay gelmedi. 5 yıllık stratejinin ürünü, herkesin emeği çok fazla. Futbolcular, teknik kadro ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

METİN ALBAYRAK: ÜLKEMİZİ İYİ TEMSİL EDİYORUZ

Son zamanlarda herkesin ihtiyacı olan dönemde Beşiktaş olarak herkesi mutlu ettiklerini dile getiren Metin Albayrak ise, “Ülkemizi iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Beşiktaşlılardan ziyade diğer takımları da tutan insanların tebrik etmeleri bizim için önemli. Biz kendimize güveniyoruz, iyi bir takımız. 10 kişi olduğumuzda da Olympiakos’u net bir skorla yendiğimizi Avrupa, dünya gördü. Hangi takım çıksa fark etmez” şeklinde konuştu.

ERDAL TORUOĞULLARI: LYON BİZDEN ÜSTÜN DEĞİL

Bir Belçika takımıyla eşleşmeyi umduğunu belirten Erdal Torunoğulları, “Lyon bizden üstün bir takım değil. Türkiye için güzel şeyler yapıyoruz. Fransa’da çok sayıda Türk yaşıyor. Bize orada güzel bir destek olacaktır. Karamsar değilim. Beşiktaş zor maçlara hazırdır. Önemli olan takımın o günkü motivasyonu olacak” açıklamalarında bulundu.

HÜSEYİN MİCAN: GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ

Bu turda herkesin güçlü olduğunu vurgulayan Hüseyin Mican, “Kalan 8 takımın hepsi güçlü takım, biz de çok güçlü takımız. Benim gönlümden M. United çıkmasını istiyordum. Lyon da kuvvetli, diğer takımlar da kuvvetli, en iyi şekilde ülkemizi temsil etmeliyiz” dedi.

HAKAN ÖZKÖSE: TÜRKİYE’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Tüm kulvarlarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade eden Hasan Özköse ise, “Bütün takımlar güçlü, Beşiktaş da güçlü bir takım. Biz Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Son Güncelleme: 17.03.2017 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287