Bir dönem Galatasaray forması da giymişti!

Bir dönem Galatasaray’da forma giyen son olarak Hatayspor’da oynayan Serdar Eylik, Tokatspor’la 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor’da transfer çalışmalarının son günlerinde sürpriz...

banner279
30 Ağustos 2016 Salı 17:43
Bir dönem Galatasaray forması da giymişti!

Bir dönem Galatasaray’da forma giyen son olarak Hatayspor’da oynayan Serdar Eylik, Tokatspor’la 1 yıllık sözleşmeye imza attı.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor’da transfer çalışmalarının son günlerinde sürpriz futbolcularla anlaşma sağlandı. Tokatspor Kulübü Başkanı Şadi İşeri, kulüp binasında düzenlenen programda Hacettepe takımından 25 yaşındaki Turgut Selim Özdemir ve Galatasaray’da da forma giyen Hatayspor’dan 26 yaşındaki Serdar Eylik ile sözleşmeye imza attı.
(İHA)

Son Güncelleme: 30.08.2016 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287