Bursaspor, Beşiktaş’ın istediği Jörgensen’i listesine aldı

Bursaspor yönetimi, bir dönem Beşiktaş’ın da gündeminde olan defans oyuncusu Jörgensen’i transfer listesine aldı.Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonu öncesi hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlılarda, Teknik...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 11:39
Bursaspor, Beşiktaş’ın istediği Jörgensen’i listesine aldı

Bursaspor yönetimi, bir dönem Beşiktaş’ın da gündeminde olan defans oyuncusu Jörgensen’i transfer listesine aldı.
Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonu öncesi hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlılarda, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yeni transferlerden Sane, İsmail Konuk ve kiralık olarak forma giydiği Çaykur Rizespor’dan dönen Ertuğrul Ersoy’un performansından memnun kalmadı. Deneyimli çalıştırıcının raporu doğrultusunda Bursasporlu idareciler, stoper mevkiine takviye yapılması için çalışmalarını hızlandırdı. Yeşil-beyazlı yönetim, lider özelliği bulunan bir stoper arayışını sürdürürken, bonservisi Danimarka ekibi Kopenhag’ta bulunan 26 yaşındaki Zanka Jörgensen de listeye alındı. Kulübüyle 2017 yılına kadar mukavelesi bulunan Zanka, bir dönem Beşiktaş’ın da transfer listesinde yer alıyordu. Siyah-beyazlıların tecrübeli ismi Atiba Hutchinson’la da iki sezon PSV Eindhoven’da birlikte görev yapan defans oyuncusu, geçtiğimiz sezon forma giydiği 39 resmi maçta 5 kez rakip fileleri havalandırdı.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.08.2016 14:09
Anahtar Kelimeler:
BursasporSportotoSüperlig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287