Bursaspor Divan Kurulu, ertelendi

Bursaspor Kulübü’nün divan kurulu, yeter sayısının bulunamaması üzerine ertelendi.Merinos Kongre ve Kültür Merkezi Muradiye Salonu’nda yapılacak divan kurulu, oturuma katılanların azlığı sebebiyle ertelendi. 44 üye kurula iştirak etti....

banner279
02 Eylül 2016 Cuma 20:17
Bursaspor Divan Kurulu, ertelendi

Bursaspor Kulübü’nün divan kurulu, yeter sayısının bulunamaması üzerine ertelendi.
Merinos Kongre ve Kültür Merkezi Muradiye Salonu’nda yapılacak divan kurulu, oturuma katılanların azlığı sebebiyle ertelendi. 44 üye kurula iştirak etti. Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, "Bu toplantıya gelen üyelerimize teşekkür ederiz. 376 üyemizden 76 üyenin iştirakine ihtiyacımız vardı. Şu anda 46 kişi buraya geldi. Otel köşelerinde, kahvehanelerde, bürolarda ve ofislerde Bursaspor’u eleştirenler çok, ancak buraya 376 kişiden 76 kişiyi toplayamıyoruz. Taraftarın yaptığı az bile. Senede 4 kez bu kurul toplanıyor. Toplam 6 saatinizi kaybetmemiş olursunuz. Halbuki burada Bursaspor tüzüğünü görüşecektik. Tüzük ile olan durumları paylaşacaktık. Bizlere yapılan teklifleri değerlendirecektik. Bu sene yapılacak tüzük kongresini sonlandırmak arzusundaydık. Katılan bütün üyelerimize teşekkür ederim. İmama kızıp camiye gitmemezlik olmaz. Mazereti olmayıp da buraya gelmeyenleri de esefle kınıyorum. Haksız yere ceza alan Bursaspor yönetiminin sıkıntılarını paylaşmak istiyoruz. Toplantımız tüzüğümüz gereği aynı gün ve aynı saatte çoğunluk aranmaksızın 9 Eylül’de yapılacak" dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.09.2016 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287