Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Takımımız beklediğimiz gibi

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hazırlık maçında 1-0 mağlup oldukları Bandırmaspor maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Takımımız normal. Bizim beklediğimiz gibi. Şu anda hala daha ağırlık var üzerimizde” dedi....

banner279
07 Ağustos 2016 Pazar 20:32
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Takımımız beklediğimiz gibi
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hazırlık maçında 1-0 mağlup oldukları Bandırmaspor maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Takımımız normal. Bizim beklediğimiz gibi. Şu anda hala daha ağırlık var üzerimizde” dedi. Yeşil-beyazlı ekip, PTT 1. Lig’in yeni ekiplerinden Bandırmaspor ile hazırlık müsabakasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılan Bursaspor’da, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, karşılaşmanın ardından İHA muhabirine değerlendirmede bulundu.

Takımın performansının bekledikleri gibi olduğunu belirten Hamzaoğlu, “Takımımız normal. Bizim beklediğimiz gibi. Şu anda hala daha ağırlık var üzerimizde. Takımın genelinde bu olduğu için antrenmanlardan kaynaklı bu yorgunluk. Artık bundan sonra çalışmalarımız farklılaşacak. Sakatlıklarımız var, Deniz ve Emre ama onunla alakalı bir durum değil. Çalışmalarla alakalı bir durum var. İnşallah önümüzdeki hafta Trabzon maçımız var” dedi. Deneyimli çalıştırıcı, ‘Takviye olacak mı?’ sorusuna ise, “Bakacağız” yanıtını verdi.
(İHA)

Son Güncelleme: 07.08.2016 21:03
Anahtar Kelimeler:
Bursa Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287