Bursaspor’un golcü oyuncusu Azerbaycan forması giyecek

Bursaspor’un golcü oyuncusu Deniz Yılmaz’ın Azerbaycan Milli Takımı forması giymesi için kendisine yapılan teklifi kabul ettiği öğrenildi. Yeşil-beyazlı ekibin geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı gurbetçi...

banner279
21 Ağustos 2016 Pazar 13:01
Bursaspor’un golcü oyuncusu Azerbaycan forması giyecek

Bursaspor’un golcü oyuncusu Deniz Yılmaz’ın Azerbaycan Milli Takımı forması giymesi için kendisine yapılan teklifi kabul ettiği öğrenildi.
Yeşil-beyazlı ekibin geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı gurbetçi oyuncu Deniz Yılmaz, 3 yıl önce Azerbaycan Milli Takımı’ndan teklif almıştı. Ancak hedefini Türkiye A Milli Takımı olarak belirleyen ve ilk etapta teklife olumsuz yanıt veren Yılmaz, A Milli Takım’dan davet gelmemesi üzerine Azeri yetkililerin davetini kabul etti.
Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan Deniz’in tam olarak iyileşmesinin ardından kamplara katılacağı bildirildi.
Geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı forma ile Süper Lig’de 13 karşılaşmaya çıkan Deniz, 6 gol, 4 asistlik performans sergilemişti.
(İHA)

Son Güncelleme: 21.08.2016 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280