Dünyanın beklediği maç

Hafif ağır sıkletteki dev maçta Andre Ward, Sergey Kovalev’i yenerek, IBF, WBA ve WBO kemerlerinin yeni sahibi oldu.ABD’nin Las Vegas kentindeki 20 bin kişilik T-Mobile Arena, dev bir maça sahne oldu. İki yenilgisiz boksör, ABD’li Andre Ward...

banner279
20 Kasım 2016 Pazar 09:09
Dünyanın beklediği maç

Hafif ağır sıkletteki dev maçta Andre Ward, Sergey Kovalev’i yenerek IBF, WBA ve WBO kemerlerinin yeni sahibi oldu.
ABD’nin Las Vegas kentindeki 20 bin kişilik T-Mobile Arena, dev bir maça sahne oldu. İki yenilgisiz boksör, ABD’li Andre Ward (30 galibiyet) ve Rus Sergey Kovalev (30 galibiyet) karşı karşıya geldi. IBF, WBA ve WBO federasyonları kemerlerinin ortaya konulduğu maçı, sayıyla Andre Ward kazandı.
İkinci rauntta knock down olmasına rağmen Ward, üç hakemin de 114-113’lük kararıyla kazandı ve galibiyet sayısını 31’e yükseltti. Böylece Sergey Kovalev de ilk mağlubiyetini almış oldu. Hakemlerin kararı ise tartışma konusu oldu.
 

Son Güncelleme: 20.11.2016 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287