Eto’o kaldığı yerden devam

Samuel Eto’o’lu Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında 21 Ağustos Pazar günü Osmanlıspor...

banner279
16 Ağustos 2016 Salı 21:57
Eto’o kaldığı yerden devam

Samuel Eto’o’lu Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Kırmızı-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında 21 Ağustos Pazar günü Osmanlıspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde başladı. Teknik Direktör Jose Morais idaresindeki antrenmana izinli bulunan Makoun katılmadı. Antrenman öncesi Morasi ve takım kaptanı yıldız futbolcu Eto’o takım arkadaşları ile tek tek selamlaştı. Morais, takımı bir araya toplayarak yaklaşık on dakika süren bir toplantı yaptı. Daha sonra kırmızı-beyazlılar tam saha koşu yaptı. Güney ekibi koşunun ardından ısınma hareketleri ve iki takım halinde top kapma ve pas çalışması yaptı. Havanın nemli ve sıcak olması nedeniyle antrenmanda sık sık su molası verildi. Kırmızı-beyazlıların akşam antrenmanı yarı sahada ikişerli takım halindeki taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Eto’o kaldığı yerden devam
Son dönemde Beşiktaş gündeminden ismi düşmeyen takım kaptanı Samuel Eto’o attığı gollerle göz doldurdu. Geçen sezonki hırsından hiçbir şey kaybetmeyen Eto’o takım arkadaşlarını yönlendirmesi ve neşeli hareketleri ile dikkat çekti. Antrenmanı 100 kadar Antalyaspor taraftarı da izledi. Futbolcular kendilerini çağıran taraftarı selamlamayı ihmal etmedi. Kırmızı-beyazlıların antrenmanı bazı yöneticilerinde izlediği görüldü.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.08.2016 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287