Fenerbahçe Borajet’in internet sayfası kilitlendi

Fenerbahçe Borajet’le sponsorluk anlaşması imzaladı, firmanın internet sitesi yoğunluk sebebiyle kapandı.Fenerbahçe Spor Kulübünün futbol ve basketbol takımları 3 sene boyunca yurt içi ve yurt dışı maçlarına Borajet ile uçacak. Sarı...

banner279
19 Ağustos 2016 Cuma 17:00
Fenerbahçe Borajet’in internet sayfası kilitlendi

Fenerbahçe Borajet’le sponsorluk anlaşması imzaladı, firmanın internet sitesi yoğunluk sebebiyle kapandı.
Fenerbahçe Spor Kulübünün futbol ve basketbol takımları 3 sene boyunca yurt içi ve yurt dışı maçlarına Borajet ile uçacak. Sarı lacivertli kulüp ve firma arasında sponsorluk anlaşması bugün Ülker Stadı 1907 Tribünü’nde düzenlenen törenle imzalandı.
İmzaların atılmasından sonra Borajet’in internet sitesi https://www.borajet.com.tr, ziyaretçi akını sebebiyle kilitlendi. Sitenin internet sitesini tıklayanlar, yoğunluk yüzünden sayfanın açılamadığı mesajıyla karşılaştı.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.08.2016 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280