Fenerbahçe, Grasshopper mesaisi sürüyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig’i play-off maçı ilk maçında kendi evinde oynayacağı Grasshopper maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Can Bartu Tesisleri’nde Antrenör Fatih Yıldız ve Zeki Göle yönetiminde sarı-lacivertli futbolcular basına...

banner279
13 Ağustos 2016 Cumartesi 14:31
Fenerbahçe, Grasshopper mesaisi sürüyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig’i play-off maçı ilk maçında kendi evinde oynayacağı Grasshopper maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Can Bartu Tesisleri’nde Antrenör Fatih Yıldız ve Zeki Göle yönetiminde sarı-lacivertli futbolcular basına kapalı olarak antrenman yaptı. Salonda yapılan ve 30 dakika süren core antrenmanın ardından çalışma sahada devam etti. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle çalışmalarını sürdürdü. 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından pas ve kanat organizasyonları ile antrenman sonlandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.08.2016 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287