Fenerbahçe, Mersin Büyükşehir Belediyespor’u rahat geçti

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Özgecan Basketbol Turnuvası’nda Fenerbahçe, Mersin Büyükşehir Belediyespor’u 69-57 yendi. Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan maça hızlı başlayan Fenerbahçe, ilk dakikalarda...

banner279
01 Ekim 2016 Cumartesi 17:09
Fenerbahçe, Mersin Büyükşehir Belediyespor’u rahat geçti
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Özgecan Basketbol Turnuvası’nda Fenerbahçe, Mersin Büyükşehir Belediyespor’u 69-57 yendi.
Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan maça hızlı başlayan Fenerbahçe, ilk dakikalarda bulduğu sayılarla farkı açtı. Periyot boyunca üstünlüğünü koruyan sarı-lacivertli ekip, ilk periyotu 19-14 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstün oyununu sürdüren Fenerbahçe, devreyi 36-27 önde bitirdi. Maçın ikinci yarısında baskısını iyice artıran ve bulduğu sayılarla farkı açan sarı-lacivertli ekip, 3. periyotu da 58-43 önde bitirmeyi başardı. Maçın son periyotun da iyi oynayan ve rakibine fazla sayı attırmayan Fenerbahçe, salondan 69-57 galip ayrıldı.
Müsabakanın Fenerbahçe adına en skorer ismi 16 sayı ile Esra Ural oldu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287