Fenerbahçe, Teknik Direktör Manuel Pellegrini belgesini yalanladı

Fenerbahçe, sosyal medyada yer alan Teknik Direktör Manuel Pellegrini’yle görüşmek için bir menajere yetki verildiği yönündeki belgeyi yalanladı. Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:“Bugün sosyal medyada...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 15:26
Fenerbahçe, Teknik Direktör Manuel Pellegrini belgesini yalanladı

Fenerbahçe, sosyal medyada yer alan Teknik Direktör Manuel Pellegrini’yle görüşmek için bir menajere yetki verildiği yönündeki belgeyi yalanladı.
Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:
“Bugün sosyal medyada yer alan ve Asbaşkanlarımızdan Sayın Ender Alkaya’nın imzasının bulunduğu iddia edilen sahte bir belgede, Teknik Direktör Manuel Pellegrini’yle görüşmek için bir menajere yetki verildiği ifade edilmektedir. Bahse konu belge ve belgede yer alan imza sahte olup, konuyla ilgili gereken hukuki işlemler başlatılacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”
(İHA)

Son Güncelleme: 11.08.2016 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287