Fenerbahçe’de Feyenoord mesaisi sürüyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Feyenoord ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, saat 11.00’de başladı ve...

banner279
27 Eylül 2016 Salı 15:24
Fenerbahçe’de Feyenoord mesaisi sürüyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Feyenoord ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, saat 11.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları ile devam etti. Dar alanda yapılan pas çalışmaları ve yine dar alanda yapılan hücum-defans organizasyonlarıyla süren antrenman, bireysel çalışmalar ile sonlandırıldı.
Fenerbahçe, Feyenoord maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
(İHA)

Son Güncelleme: 27.09.2016 16:13
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287