Fenerbahçe’den ’Sosa’ açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, eski Beşiktaşlı oyuncu Jose Sosa’yla ilgilenmediklerini duyurdu.Sarı lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Son dönemde yazılı ve görsel basında, Arjantinli futbolcu Jose Sosa’nın ismi kulübümüzle anılmaktadır....

banner279
13 Ekim 2016 Perşembe 12:22
Fenerbahçe’den ’Sosa’ açıklaması
Fenerbahçe Kulübü, eski Beşiktaşlı oyuncu Jose Sosa’yla ilgilenmediklerini duyurdu.
Sarı lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Son dönemde yazılı ve görsel basında, Arjantinli futbolcu Jose Sosa’nın ismi kulübümüzle anılmaktadır. Bu haberler yalandır. Bahse konu oyuncuyla hiçbir şekilde ilgimiz yoktur. Bu haberler tamamıyla basının uydurmasıdır" denildi.
Açıklamada ayırca, bir spor gazetesinde çıkan "Teknik Direktör Dirk Advocaat’ın Başkan Aziz Yıldırım’a transfer harcamalarıyla ile ilgili görüş bildirdiği" haberinin de gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287