Fenerbahçe’ye Fransız, Beşiktaş’a Rus

Beşiktaş’ın Napoli maçını Rus, Fenerbahçe’nin Manchester United maçını Fransız hakem yönetecek.Beşiktaş’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda İtalya temsilcisi Napoli ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu. Siyah-beyazlıların...

banner279
17 Ekim 2016 Pazartesi 14:39
Fenerbahçe’ye Fransız, Beşiktaş’a Rus

Beşiktaş’ın Napoli maçını Rus, Fenerbahçe’nin Manchester United maçını Fransız hakem yönetecek.


Beşiktaş’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda İtalya temsilcisi Napoli ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu. Siyah-beyazlıların 19 Ekim Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev yönetecek. İtalya’nın Napoli şehrindeki San Paolo Stadyumu’nda TSİ 21.45’te başlayacak mücadelede Sergei Karasev’in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Aleksei Lebedev olacak.

FENER’E FRANSIZ
Fenerbahçe’nin, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda Manchester United ile deplasmanda oynayacağı maçın hakemleri de açıklandı. Old Trafford Stadı’nda 20 Ekim Perşembe günü TSİ 22.05’te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Benoit Bastien yönetecek. Maçta Bastien’in yardımcılıklarını Frederic Haquette ve Hicham Zakrani yapacakken, Julien Pacelli ise dördüncü hakem olarak görev alacak.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.10.2016 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287