Fenerbahçe’ye kötü haber

A Milli Takım’ın İzlanda ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Fenerbahçeli oyuncu Ozan Tufan’ın en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Ozan Tufan, İzlanda karşısında 2-0 kaybedilen mücadelende sakatlanarak yerini Tolga Ciğerci’ye...

banner279
10 Ekim 2016 Pazartesi 16:43
Fenerbahçe’ye kötü haber
A Milli Takım’ın İzlanda ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Fenerbahçeli oyuncu Ozan Tufan’ın en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Ozan Tufan, İzlanda karşısında 2-0 kaybedilen mücadelende sakatlanarak yerini Tolga Ciğerci’ye bırakmıştı. Milli oyuncunun Türkiye dönüşünde de tekerlekli sandalyede oturduğu gözlenmişti. Sarı-lacivertli oyuncunun yapılan ilk tetkikleri sonrası en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Genç oyuncunun sağlık durumu ile ilgili Fenerbahçe’nin resmi açıklama yapması bekleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287