Formalar belirlendi

Dev maça saatler kala Beşiktaş ve Trabzonspor’un giyeceği formalar belli oldu.Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ve Trabzonspor bugün Vodafone Arena’da karşılaşacak. Saat 19.00’da başlayacak müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek.Dev...

banner279
05 Kasım 2016 Cumartesi 14:22
Formalar belirlendi
Dev maça saatler kala Beşiktaş ve Trabzonspor’un giyeceği formalar belli oldu.
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ve Trabzonspor bugün Vodafone Arena’da karşılaşacak. Saat 19.00’da başlayacak müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek.
Dev maça saatler kala iki takımın giyeceği formalar da belli oldu. Beşiktaş; maça siyah forma, siyah şort ve siyah konçla çıkacak. Siyah beyazlı kaleci de kırmızı forma giyecek.
Trabzonspor ise müsabakada beyaz forma, mavi şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kaleci ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
(İHA)

Son Güncelleme: 05.11.2016 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287