Galatasaray, Süper Kupa maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Galatasaray, cumartesi günü Beşiktaş ile oynayacağı Turkcell Süper Kupa mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve koordinasyon...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 15:43
Galatasaray, Süper Kupa maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Galatasaray, cumartesi günü Beşiktaş ile oynayacağı Turkcell Süper Kupa mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 5’e 2 top kapma çalışmasının yapıldığı antrenman yarı sahada baskı ve pres çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde duran top çalışması yapılırken, idman soğuma hareketleri ile tamamlandı.
Galatasaray, Beşiktaş karşılaşması için yarın saat 14.15’te Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Konya’ya hareket edecek. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş maçının son hazırlıklarını yarın Konya Büyükşehir Stadı’nda saat 20.15’te ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.08.2016 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287