Gaziantep Basketbol, 3 ismi kadrosuna kattı

Gaziantep Basketbol, uzun süren transfer sessizliğini bozdu. Gaziantep ekibi daha önce görüşme halinde olunan Will Cherry, Dejan Ivanov ve Marcus Denmon ile anlaşarak bir gecede 3 oyuncuyu kadrosuna kattı. Gaziantep Basketbol takımı bir süredir...

banner279
18 Ağustos 2016 Perşembe 10:58
Gaziantep Basketbol, 3 ismi kadrosuna kattı

Gaziantep Basketbol, uzun süren transfer sessizliğini bozdu. Gaziantep ekibi daha önce görüşme halinde olunan Will Cherry, Dejan Ivanov ve Marcus Denmon ile anlaşarak bir gecede 3 oyuncuyu kadrosuna kattı.
Gaziantep Basketbol takımı bir süredir temas halinde olduğu oyuncularla uzun süren sessizliğin ardından anlaşmaya vardı. İlk olarak Dejan Ivanov ile anlaşan yönetim daha sonra Amerikalı iki oyuncu Marcus Denmeon ve Will Cherry’i kadrosuna kattı. Bu oyuncuların bugün ya da yarın şehre gelerek resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

DEJAN IVANOV KİMDİR?
Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol Takımı günlerdir ismini sır gibi sakladığı Bulgar Dejan Ivanov ile anlaştı. Yönetim 2.04’lük uzun forvet ile her konuda el sıkıştı. Bu zamana kadar Eurobasket, İtalya, Litvanya, İspanya, EuroChallenge ve son olarak Serie A’da forma giyen Dejan Ivanov’un bugün ya da yarın şehirde olması bekleniyor.
29 yaşındaki deneyimli uzun forvet daha önce 2015-2016 sezonunda Spor Toto Basketbol ekibi Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’da forma giymişti.

WİLL CHRERY KİMDİR?
8 Şubat 1991 doğumlu olan Will Cherry geçen sezon Almanya takımı Alba Berlin’de oynadı. Amerikalı guard Montana Üniversitesi’nde kolej basketbolu oynadı. Başarılı şutör 2013-2014 yılında NBA takımlarından Clevand Cavaliers’ta forma giyerken, 2014-2015 sezonunda ise Litvanya takımlarından Zalgiris Kaunas’da forma giydi.

MARCUS DENMON KİMDİR?
20 Mart 1990 doğumlu Marcus Edward Denmon ABD’da profesyonel basketbol oyuncusu oldu. Amerika’da Missouri Üniversitesi’nde oynadı. 2012’de NBA Draft’ta San Antonio Spurs tarafından 59 düşük verimi aldı. Başarılı oyuncu 2012-2013’de Fransa’nın Elan Chalon 2013-2014 sezonunda Türkiye’den Tofaş ve 2014-2015 sezonunda ise İtalya’nın New Basket Brindisi takımında forma giydi. Son olarak Türkiye’de Spor Toto Süper Lig ekibinden İstanbul BB’de forma giydi.
(İHA)

Son Güncelleme: 18.08.2016 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287