İzmir kulüplerinden anlamlı organizasyon

İzmir’de Altay, Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka’nın katılımıyla düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Kupası, renkli görüntülere sahne oldu. Takımlar sahaya kendi formalarıyla değil, ay-yıldızlı milli formalarla çıktı.İzmir Spor Kulüpleri...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 22:59
İzmir kulüplerinden anlamlı organizasyon

İzmir’de Altay, Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka’nın katılımıyla düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Kupası, renkli görüntülere sahne oldu. Takımlar sahaya kendi formalarıyla değil, ay-yıldızlı milli formalarla çıktı.
İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı’nın (İZVAK) organize ettiği 15 temmuz Demokrasi Kupası, Altay, Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka’nın katılımıyla İzmir Atatürk Stadı’nda gerçekleştirildi. Dört takımın oyuncularından karma şekilde oluşturulan 4 kadro, kırmızı ve beyaz takımlar olarak 45’er dakikalık 2 gösteri maçı yaptı.
Ellerinde Türk bayraklarıyla stada gelen İzmirliler, kapalı tribünü doldururken, açık tribüne ise Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin posterleri asıldı. Posterin altındaki “Demokrasi için teşekkürler” yazısı dikkat çekti.

İlk maçta beyaz takım galip
Takımlar sahaya ay-yıldızlı milli formalarla çıkarken, saat 20.00’de başlayan ilk karşılaşmada Kırmızı 1 takımının kadrosu; Altay’dan Orhan Ağsay, Emre Balcı, Furkan Deniz, Altınordu’dan Recep Yemişçi, Alican Özfesli, Göksu Türkdoğan, Göztepe’den Göktuğ Bakırbaş, İsmail Can Üzüm, hakan Barış, Karşıyaka’dan ise Metin Peker ve Mustafa Değirmenci yer aldı. Teknik direktörlüğünü Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç’ün üstlendiği takımda, yine Karşıyaka’dan Fehim Serçe ve Yiğit Yavuz da yedek olarak maça başladı. İlk maçta sahaya çıkan Beyaz 2 takımı; Altay’dan Ulaş Zengin, Yolcu Mansız, Altınordu’dan Murat Hocaoğlu, Yusuf Yalçın, Göztepe’den Fatih Kuruçuk, Lokman Gör, Famoussa Kone, Karşıyaka’dan Onur Kıntaş, Harun Atalay, Okan Şahingöz ve Bartu Umut’tan oluştu. Altay’dan Batuhan Türk’ün yedek olarak başladığı takımın teknik direktörlüğünü ise Altay Teknik Direktörü Serdar Sabuncu yaptı. Beyaz 2 takım rakibini, 3-0’lık skorla yendi.

Kırmızı ekip 1-0 galip
15 Temmuz Demokrasi Kupası’nın diğer maçında sahaya çıkan Kırmızı 2 takımı; Altay’dan Alper Çakır, Çağrı Dişsiz, Muhammed Özvardar, Altınordu’dan Yusuf Acer, Barış Alıcı, Musa Caner Aktaş, Göztepe’den Emrecan Coşkun, Soner Dikmen, Burak Çolak, Karşıyaka’dan Fatih Öztekin, Hakan Kuş’tan oluşurken, takımın teknik direktörlüğünü de Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk yaptı. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu’nun yönetiminde sahaya çıkan Beyaz 1 takımı da Altay’dan Kadir yazıcı, Murat Uluç, Serhat Kot, Altınordu’dan Sinan Osmanoğlu, Kenan Karışık, Erdoğan Yeşilyurt, Göztepe’den Cemil Vatansever, Emre Aygün, Karşıyaka’dan Erhan Ertürk, Tugay Kılcalı, Anıl Çıracı’dan oluştu. İzmirsporlu Oğuzhan Uslu ise maça yedek olarak başladı. Mücadeleyi Kırmızı 2 takımı 1-0 önde tamamladı.
Mücadelelerin ardından turnuvaya katılan 4 takıma da kupa verildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 02:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280